Bravarija Putar  
 
 
 
>> početna >> pvc stolarija >> rolete, grilje i škure

PVC rolete VariNova na najbolji su način pripremljene za sve situacije u pogledu ugradnje, bilo da se radi o novogradnji ili adaptaciji postojećeg objekta i ugrađuju li se na PVC, aluminijske ili drvene okvire. VariNova zadovoljava i zahtjeve Odredbe o štednji energije, koja u području kutija za rolete propisuje vrijednost Usb ≤ 0,85 W/(m2K), bilo da se radi o novim ili starim objektima, po čemu je ova roleta jedinstvena na europskom tržištu.

VariNova rolete

Veliku prednost kutije za rolete VariNova predstavlja integrirani komarnik (rolo mrežica za zaštitu od insekata), koji se, zahvaljujući inovativnim rješenjima, može ugraditi i naknadno, bez dodatnih izmjena.

OmbraPlus grilje i škure

Postoje stvari koje su od nastanka dobre i pravilne i kojima kao da se protokom vremena nema što dodati. Tipičan primjer su grilje i škure (kapci), koje nisu izgubile ništa od svoje izvrsne funkcionalnosti i šarma od svog praoblika do danas. Sustav PVC roleta i škura OmbraPlus iz profine Grupe ipak donosi neke prednosti, ne narušavajući pri tome izvornu rustikalnu estetiku i čar prošlih vremena. To se prije svega odnosi na svojstva visokokvalitetnog materijala koji, u odnosu na drvo, pruža znatno veće mogućnosti oblikovanja, krajnje je jednostavan za održavanje i pruža poboljšanu sigurnost zahvaljujući novim konstrukcijskim rješenjima.


 VEZANI SADRŽAJI

 

 DOWNLOAD

 

 

 MEDIA

početna >>kontakt
PVC stolarija >>prozori i vrata >>klizne stijene >>rolete i grilje
aluminijski program
ostali proizvodi >>čelične konstrukcije >>ograde >>ostalo
reference >>greenline >>štednja energije >>novosti

Buzz Guerrilla

BRAVARIJA PUTAR
Veliki Komor 13a
49251 Mače
tel/fax: +385 49 439 110, GSM: +385 91 592 6668

2016 ©